Suomen kuvataiteen päivän ohjelmaa Keuruulla perjantaina 10.7.

Suomen kuvataiteen päivää juhlitaan 10.7., joka on kuvataiteilija Helene Schjerfbeckin (1862-1946) syntymäpäivä. Keuruulla kuvataiteen päivää juhlistetaan tänä vuonna kolmessa eri paikassa:

* Keuruun museossa (Kangasmannilantie 4, Keuruu) avautuu Keuruun Taiteilijaseuran 55. vuosinäyttely 10.7. klo 11. Näyttelyn kuratoi kuvataiteilija Pirjetta Brander Mäntästä. Juhlapäivän kunniaksi näyttelyyn on vapaa sisäänpääsy avajaispäivänä 10.7. Näyttely on avoinna 29.8. asti ma-pe klo 11-17 ja la klo 11-15. Avajaistilaisuutta ei tällä kertaa pidetä koronatilanteen vuoksi.

* Punnosen talon pihassa (Vanhankirkontie 14, Keuruu) toteutaan avoin maalaustapahtuma klo 11-17 (säävaraus). Ota mukaan omat maalausvälineet! Samalla on mahdollisuus tutustua Punnosen talossa esillä olevaan Keuruun taiteilijaseuran kesänäyttelyyn, joka on avoinna klo 11-17. Maalaustapahtuman järjestää Keuruun Taiteilijaseura ry.

* Santun talon pihapiirissä (Vanhankirkontie 6, Keuruu) on klo 13-15 mahdollisuus tutustua Santun talon heinäkuun residenssitaiteilijoiden Outimaija Hakalan ja Kalle Mustosen työskentelyyn.

Tervetuloa juhlistamaan Suomen kuvataiteen päivää ja osallistumaan sen tapahtumiin!

Tapahtumissa huomioidaan viranomaisten koronatilanteeseen liittyvät toimintaohjeet ja esimerkiksi huomioidaan turvavälien ylläpitäminen. Lisäksi osallistujamäärää rajoitetaan tarvittaessa.

Tapahtumat järjestävät Keuruun museo ja Keuruun Taiteilijaseura.